Eilen piipahdettiin mökillä ja treenailtiin sitten vähäsen markkeerauksia veteen. Niki kävi aika kovilla kierroksilla, mutta pysyi kuitenkin hallinnassa ja kuuteli ihan kohtuullisesti.

Paikallapysymisessä heiton aikana on todellakin pahoja ongelmia. Nyt Niki oli remmissä, ensin niin, että minä seisoin remmin päällä ja N oli siis näennäisesti perusasennossa. Tällöin heittäminen oli kuitenkin jokseenkin hankalaa (kun piti keskittyä siihen, että en vahingossakaan liikahda remmin päältä), joten siirsin sitten lopulta remmin puuhun kiinni. Ensimäisellä kerralla Niki ei ilmeisesti tajunnut olevansa kiinni puussa ja yritti ponnistaa liikkeelle melkoisella voimalla (että sitten kun sillä todetaan joku nikaman sijoiltaanmeno kaulassa, niin tiedetään ainakin, mistä se on peräisin...), tämän jälkeen N kuitenkin pysyi yllättävän hyvin paikoillaan; nousi ainoastaan istumasta seisomaan.

Palautuksissa oli myös hieman ongelmia. Niki juoksenteli melkoisia kunniakierroksia ja sitten oli tietty ihan pakko heittää dami vähäksi aikaa maahan ja ravistella turkki kuivaksi... Näiden ylimääräisten seikkailujen jälkeen N sitten kyllä lopulta toi damin ihan nätisti takaisin mulle :P Pari kertaan sain kyllä onneksi N toi ihan suoraan vedestä damin, kunhan vain minä osasin siirtyä rannalla oikeaan kohtaan ottamaan koiran vastaan ennenkö se ehti mitään muuta tehdä.

Vaikka muuten ei mitenkään loistokkaasti sujunut, sentään voi iloita siitä, että Niki oli hiljaa. Ei kuulunut lainkaan piippausta, kivaa :)

BTW, meidän kotisivujen osoite on muuttunut, nykyisen majailemme osoitteessa: http://www.elisanet.fi/cerasi.