Eilen tehtiin jonkinmoinen extempore-treeni, olisi varmaan vähän enemmän kannattanut etukäteen suunnitella. Varsinainen emämunaus oli kuitenkin se, että otin vain koiran ulos ja suoraan töihin "unohtaen" virittelyn kokonaan. Nipsu olikin aika vaisu ja hämillään.. kommunikaatiossa oli aivan liikaa epäselvyyksiä.

Nyt oli pitkästä aikaa naksu mukana, ajattelin, että saisin sillä ehkä paremmin palkattua Nikin oikeasta paikasta ruudussa & ripeästä maahanmenosta.
Maahanmenoa naksun kanssa tehtiin ensin ihan ilman ruutua, jotta se osa olisi sitten tuttu, eikä hyvä ruutuunmeno sitten ainakaan heti kaatuisi siihen, että koira ihmettelee, mitähän se "maa" nyt taas tarkoittikaan.. (käsky itsessään kun on kokenut inflaation, sitä tulee hoettua päivittäin ihan liikaa ilman, että Nikiltä todella vaadittaisiin maahanmenoa.)

Ruutuunlähetyksessä (matkaa oli pari metriä) Niki oli vähän epävarma, mitä sen pitäisi tehdä. Käsimerkin kanssa lähti kyllä hyvin.. olenkohan minä aina aiemminkin epähuomiossa näyttänyt sille noin selkeitä käsimerkkejä? Ai hitto.
Maahanmeno ruudussa olikin sitten oikein kiva, ihan yllätyin, että meni niinkin hyvin.

Loppuun pelattiin futista, Niki voitti minut ylivoimaisesti :)