Tänään otin lenkin jälkeen kotipihassa vähän tokoa. Keskittyminen oli vähän hukassa, sekä Nikillä että myös mulla, joten pitäydyttiin sitten vain ihan sivulletuloissa ja seuraamisessa.

Sivulletulot olivat joko a) hitaita, mutta suht oikein muuten tai b) nopeita, mutta N istui aivan liian kaukana. Ei hyvä. Seuraamisen liikkeellelähdöt sujuivat, mutta muuten sitten ei oikeastaan. Niki lähti aivan liian helposti erkanemaan sivulle päin, eikä myöskään pitänyt kontaktia kovin pitkään. Siitä seurasi se, että minä käänsi vartaloa enemmän koiraan päin, mikä taas puolestaan johti siihen, että Niki etääntyi entistä enemmän. Jatkossa on siis ehdottomasti muistettava, että itse pitää pysyä suorana, kävellä suoraan ja katsoa vain eteenpäin, tehköön koira mitä lystää.

En tiedä vaikuttiko suoritukseen se, että mulla oli namit tällä kertaa koko ajan kädessä, eikä namiboksia ollut sitten edes mukana. Vähän jäi sellainen olo, että Niki olisi sitten boksia "kaivannut".. Lopussa sentää älysin vaihtaa namit kädestä suuhun, seuraaminen alkoi heti sujua paljon paremmin (haittapuolena mainittakoon, että frolicit eivät järin herkkulisen makuisia ole... :P ).