Tänään taas pk-kentällä. Kiva päästä yhdeltä koulusta, niin kerkeää vielä valoisaan aikaan treenaamaankin :) Lumentulosta jouluksi ei taida enää mitään toivoa olla - ainakaan tämän aamun säätiedotusten mukaan. Tosin Aamulehdessä kyllä kerrottiin tässä jokunen aika sitten, täällä 10:stä joulusta 8 on valkoisia, joten minun logiikkani mukaan ensi vuoden jouluna on sitten taas lunta. Hope so.

Nyt takaisin aiheeseen. Mennessämme kentälle siellä oli ulkoilemassa iso musta karvapallo (aka lapinkoirauros, joka pariin kertaan on uhitellut syövänsä Nipsun) omistajansa kanssa, mutta onneksi tyypit häipyivät paikalta (sori vaan, mutta en jaksa juurikaan arvostaa ihmisiä, jotka käyttävät koulutuskenttää ulkoilutusalueena) ja me pääsimme treenaamaan.

Tällä kertaa heti alkuun paikkamakuu, ja nyt Hellun (kiitos :) ) vinkin mukaisesti tiheällä palkkauksella. Eipä valittamista, tätä pitänee nyt sitten jatkaa.

Seuraamisessa Niki alkoi sitten kerätä kierroksia.. sinänsä ei nyt valittamista, mutta N kyllä osaa paremminkin, joten kovin tyytyväinen en ole. Varsinkin liikkeellelähdöt olivat paikoin aika rumia, Niki edisti aika komeasti.. :/ Myöskin pysähdyksissä on toivomisen varaa: Niki kyllä pysyy liikkeessä ihan hyvällä paikalla, mutta jostakin syystä pysähtyessä se kuitenkin istuu aika kauas/ vinoon. Pöh.

Estehypyssä nyt sitten jatkettiin oikean seisomispaikan hakemista esteen takana... kaipa se siitä joskus. Toivottavasti.